Hemsidan
Stegen
Klubbkvällar
Juniorträning
Privat-tränare
Abonnemang
Öppettider
Priser
Landala
Länkar
Tävlingar
TGSK
Utskick
Kontakta oss

 

Diverse utskick

På denna sidan har vi samlat sådana utskick som vi har gjort under årens lopp. Främst har det varit Nyhetsbrevet, som författades av Ola Nissen mellan 1997 och 2000 (inalles 4 årgångar blev det). För tillfället finns det inget årligt nyhetsblad på gång, men det kanske kommer.

Dessutom har vi i samband med säsongsavslutningarna på vissa arrangemang (främst då CSL, dvs City Squash League, som tog över efter Korpen) skickat ut ett nyhetsblad som summerat den gångna serien.

Nyhetsbladet

1997

Detta första året gjordes nyhetsbladet i Microsoft Word.

1998

Året efter började redaktören nosa på Microsoft Publisher, och gjorde sina trevande försök i det verktyget istället.

1999

Uppmuntrad av sina försök föregående år, fortsätter publiceringen i Microsoft Publisher och i samma format.

2000

Man säger ju att man ska aldrig byta ett vinnande koncept, och vid det här laget kan ju redaktören sitt verktyg. Detta kom dock tyvärr att bli det sista som Ola gjorde. Egentligen led detta numret av att redaktören inte varit lika involverad i verksamheten vilket gjorde att många av nyheterna fick införskaffas av styrelsekollegorna. Men det märktes nog ändå inte. Förhoppningsvis inte... Äsch, vem skulle brytt sig? Jag slår ändå vad om att det är ingen av er som läser detta. Prove me wrong, som de säger i väst.

Korpen & City Squash League

När vi började driva hallen i egen regi, tog vi efter något år även över Korpen. Vi kallade det för City Squash League (CSL), men i allt väsentligt påminde den till form och innehåll om det som en gång varit Korpen.

1998

Det här året var det sista som Korpen gick. Året därpå hette det City Squash League.

1999

Året inleddes storslaget, men bristen på engagemang gjorde att CSL bara överlevde första året för att redan året därefter sakta tyna bort.

Snabblänkar

Nyhetsbladet

1997

1998

1999

2000

Korpen & CSL

Korpen 1998

CSL 1999

Sidan är senast uppdaterad den 04 March 2004