Hemsidan
Stegen
Klubbkvällar
Juniorträning
Privat-tränare
Abonnemang
Öppettider
Priser
Landala
Länkar
Tävlingar
TGSK
Utskick
Kontakta oss

 

Landala Squashhall

Mitt i staden ligger den, Landala Squashhall. Inklämd vid Landalatorget, men centralt med Chalmers, Hvitfeldtsskolan och Landalabergen som närmsta grannar.

Klicka på kartan för att visa en detaljkarta över Landala, där du hittar hallen.
Landala Squashhall
Kapellplatsen 4
411 31 Göteborg
031-20 14 00
8 squashbanor
Bastu
Bubbelpool (hos herrarna)
Biljard
Dart

Nyrenoverat

Har du inte spelat på Landala på ett bra tag? Då ska du veta att hallen har ganska lite gemensamt med hur den såg ut för bara så kort tid som 5 år sedan.

Årsskiftet 1996-1997 tog Team Göteborg Squashklubb över hallen, och har sedan dess med hjälp av Göteborg Fritids renoverat upp hallen.

Det första som åtgärdades var banorna. Eftersom vi redan från början visste att vi efter år ett som hallägare skulle arrangera Svenska Mästerskapen i squash, gällde det att få iordning banorna. Efter en mödosam sommar, där nerknackade frontväggar var det roligaste man sysslade med, hade drygt hälften av banorna helt nya frontväggar.

Spel under SM -98 på nyrenoverade väggar

Väggarna av gjorda av ett epoxy material, och skall enligt reklamen hålla till 'död-dagar'...

Efter att vi arrangerat SM, med den äran kan vi skryta lite med, var det nästa sommar dags för att bygga om duscharna. I samband med sommaruppehållet -98 revs alla de gamla duschytorna ut och helt nya och fräscha duschutrymmen installerades.

Styrelsen (utom Robert Lundstedt) presenterar planerna för nya duschar sommaren -98

I samband med att duschutrymmet gjordes om, installerades även en bubbelpool på den gamla bassängplatsen inne hos herrarnas. Denna har visat sig vara både ett lyckodrag och en förbannelse på samma gång : alla uppskattar den mycket högt, men p.g.a. slarvig installation har vi varit tvungna att renovera den två gånger redan.

Bubbelpoolen i herrarnas duschutrymme

Den senaste renoveringen har gjorts i receptionsområdet, där allt det gamla har rivits bort för att bli totalt ersatt. Vi har en annorlunda färgsättning, ett annorlunda kök och en annorlunda reception. Kom upp själv och bli förvånad, om du inte har varit här på ett tag.

Snabblänkar

Chalmers

Renoveringar på Landala med nya

- väggar
- duschar
- bubbelpool
- receptionen

Sidan är senast uppdaterad den 23 August 2003