Hemsidan
Stegen
Klubbkvällar
Juniorträning
Privat-tränare
Abonnemang
Öppettider
Priser
Landala
Länkar
Tävlingar
TGSK
Utskick
Kontakta oss

 

Klubbkvällar

På fredagar kör vi klubbkväll. Under denna kvällen välkomnar vi alla medlemmar i Team Göteborg Squashklubb att komma och spela med varandra. Deltagande är frivilligt och det finns inget tvång på att dyka upp varje gång, utan man kan komma de gånger som det passar en själv.

Klubbkvällen är på fredagar klockan 18.15Landala Squashhall. Vi spelar fram till 20.00 cirka.

Det kostar 50:- per gång att delta, samt att man måste vara medlem.

Efteråt blir det ibland någon slags utgång för de som så önskar, men det är något som bestäms spontant av medlemmarna själva och ingenting som squashklubben anordnar.

Vi som spelar brukar vara mellan 15-25 personer, med varierande spelstandard från de bättre i klubben till vanliga motionärer. Vi delar in alla i pooler om 4-5 stycken, där alla möter alla i antingen bäst av 3 game (om vi inte är så många) eller bäst av 1 game med räkning till 15 (om det blir kö till banorna, men då kan ni kanske kasta lite pil eller spela biljard medan ni väntar?).

Det underlättar om ni ringer och anmäler ert deltagande i förväg under dagen, men det är som sagt inget krav. Men om ni gör det har vi en möjlighet att dela in poolerna med jämna spelare, och det tjänar vi alla på.

Återgå till Team Göteborgs hemsida

Klubbvärdar

Är du intresserad av att ställa upp som klubbvärd?

Vi behöver folk som kan ta hand om klubbkvällen, välkomna medlemmarna och låsa dörren om er när ni går.

Hör av er till Robert Lundstedt för mera information.

Sidan är senast uppdaterad den 23 August 2003