Hemsidan
Stegen
Klubbkvällar
Juniorträning
Privat-tränare
Abonnemang
Öppettider
Priser
Landala
Länkar
Tävlingar
TGSK
Utskick
Kontakta oss

 

Vill du spela regelbundet?

Då är abonnemangsformen något för dig. Vad är ett då ett abonnemang? Det är helt enkelt en bana som ni tecknar från perioden 15 augusti till 15 juni. Banan reserveras en fast dag och tid för er, och det är ingen annan som kan boka just där och då.

Om ni inte kan spela er bokade tid en viss vecka går det att flytta tiden. Ring och boka om banan minst en dag i förväg bara så flyttar vi på tiden. Eller ring och avboka tiden, och håll den vilande, så kan ni utnyttja er tid när ni har möjlighet senare under säsongen. Om ni inte kommer och spelar på er tid och ni inte har ringt, utgår dock ingen kompensation.

Alla våra abonnemang inkluderar ett medlemskap i Team Göteborg Squashklubb. Beroende på vilken dag och vilken tid ni vill spela är det också olika priser. Under vår intensiva period (kvällstid på vardagar) är det dyrare än annars. Nedanstående priser gäller för en bana en period (45 minuter) per vecka. Vill ni teckna flera dagar eller flera banor stiger priser proportionellt.

Alla nedan angivna priser gäller för en period (45 minuter) samt en bana under tiden 15 augusti till 15 juni.

Abonnemangspriser

Abonnemang Kostnad
Vardagar fram till och med 16.00
Helgdagar
4000:-
Vardagar från 16.45 6000:-

Vill du teckna ett abonnemang ? Prata med Robert Lundstedt så bokar vi en eller flera banor för dig till hösten/våren som kommer. Eller skicka in följande anmälan, så tar vi kontakt och kontrollerar om dina önskemål går att uppfylla.

Uppgifter markerade med ett (*) är obligatoriska.

Namn (*):
Företag:
Adress (*):
Postnr & Ort (*):
Telefon, hem (*):
Telefon, arb:
Mobiltelefon:

Vilken dag? Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag

Vilken tidpunkt?

Speciella önskemål/Information.

 

Snabblänkar

Sidan är senast uppdaterad den 05 September 2003